Så Beställer Du På Juridiska Dokument

Så Beställer Du

Vad händer om jag beställt fel dokument?

Har du köpt ett dokument och kommit på att det är fel? Kontakta oss så löser vi det!

Hur får jag mina dokument?

Direkt efter avslutad beställning får du en orderbekräftelse med en nedladdningslänk till din e-postadress. Var därför noga med att uppge korrekt e-postadress i kassan, så att ditt dokument kan levereras direkt.

Har du uppgett en felaktig e-postadress som vårt system inte kan leverera dokumentet till får vi alltid ett felmeddelande om detta. Vi kommer då att ringa upp dig om inte du hinner kontakta oss först. Det är därför viktigt att du uppger ett telefonnummer där vi kan nå dig mellan klockan 9-14:30. Vi lämnar alltid meddelande på din telefonsvarare om du har en sådan så att du kan återkomma till oss!

Du kan alltid kontakta oss om du har frågor om din order eller om du inte hittar den! Vi nås på 040-976434, vardagar mellan kl 9-14:30.

Måste jag fylla i mitt dokument direkt?

Nej, spara dokumentet på din dator så kan du fylla i det när du vill.

Vart vänder jag mig med frågor om min faktura?

Alla frågor som har med din faktura och faktureringen att göra besvaras av Klarna. De nås på telefon: 08-120 120 10. Klicka här för att läsa mer om Klarnas kundtjänst.

Hur förvarar vi våra dokument på ett säkert sätt?

Vi rekommenderar alltid att man förvarar sina juridiska avtal i bankfack. Har man inget sådant är det viktigt att man kan känna sig trygg med förvaringen. Vi samarbetar med Sveriges Begravningsbyråers Förbund (SBF) som förvarar dina viktiga dokument åt dig. Klicka här för att läsa mer om denna tjänst!

Hur ska jag fylla i dokumentet?

Detaljerade instruktioner medföljer alltid alla våra dokument, både vad gäller hur du ska fylla i det, hur du ska göra för att eventuellt registrera era dokument och hur du ska förvara det med mera. Skulle du ändå behöva hjälp så är det bara att ringa oss på telefon 040-976434, vardagar mellan kl 9-14:30, så hjälper vi dig!

Vi garanterar att alla våra dokument är juridiskt korrekta och därtill har vi  en fulltäckande ansvarsförsäkring. Du ansvarar dock själv för att den information du anger i dokumenten är korrekt samt att du använder dokumenten i enlighet med instruktionerna.

Kan jag få se dokumentet innan jag köper det?

Tyvärr har vi ingen förhandsgranskning. Du kan känna dig trygg i att våra dokument är upprättade enligt de formkrav som finns, och har du frågor kan du alltid kontakta oss innan köpet så besvarar vi dessa. Vi anstränger oss alltid till det yttersta för att du ska bli nöjd. Du kan läsa feedback från våra kunder både på vår sajt Juridiska Dokument och på Facebook.

Hur levereras mitt dokument?

Direkt efter avslutad beställning får du en orderbekräftelse till den e-postadress du uppgav i din beställning. I orderbekräftelsen finns nedladdningslänkar till de dokument du köpt. Klicka på respektive länk och spara dokumentet. Gör detta någon av de första gångerna du laddar ner ditt dokument, eftersom du bara kan använda nedladdningslänken fem gånger.

Hur gör jag när jag vill köpa ett dokument?

När du vet vilket dokument du ska ha, endera genom att ha pratat med oss innan eller om du vet vilket dokument du ska ha, klickar du på ”Köp” eller ”Lägg i varukorg” beroende på var du befinner dig på sidan. När du vill betala så klickar du på “Kassan” uppe till höger. I kassan ser du först vilka dokument du köpt. Kontrollera gärna att du beställt rätt dokument och rätt antal. Därefter väljer du om du beställer som privatperson eller som företag och fyller i de uppgifter som efterfrågas. Alla betalningar går via Klarna och du har möjlighet att betala via kort, bank, konto, Payson och genom faktura. Vill du inte ha alla betalningsmöjligheter utan vill betala med ditt kort eller genom direktbetalning via din bank kan du skippa att fylla i ditt personnummer.

Kom ihåg: Är du osäker på vilket dokument du ska ha kan du alltid kontakta oss innan köpet så hjälper vi dig! Vi nås på 040-976434, vardagar mellan kl 9-14:30.

Kan jag få prata med en jurist hos er innan köpet?

Absolut! Våra jurister svarar på dina frågor och funderingar, så tveka inte att höra av dig till oss. Du är välkommen att ringa oss på 040-976434, vardagar mellan kl 9-14:30. Våra jurister svarar på dina frågor samt hjälper dig att hitta rätt dokument för just din situation. Du kan även kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du hittar här. Välkommen!

Hur vet jag vilket avtal jag behöver?

Om du inte redan vet vilket avtal du behöver kan du alltid kontakta oss innan köpet på telefon 040-976434, vardagar mellan kl 9-14:30. Våra jurister hjälper dig då att hitta rätt dokument för just din situation. Du når oss också genom vårt kontaktformulär där du kort kan ange ditt ärende och uppge dina kontaktuppgifter. Vi kontaktar dig därefter så fort vi kan.